Întrebări Frecvente

Vă punem la dispoziție urmatoarele metode de plată :

- card de debit/credit - MasterCard sau Visa. Procesarea plaților online se realizează prin intermediul NETOPIA. Comisionul pentru plata cu cardul este de 2.5% din valoare facturii.
- ordin de plată, prin banca sau internet-banking, conform instructiunilor din factura proformă
- numerar, la orice sucursala OTP Bank (persoane fizice și juridice) conform instrucțiunilor din factura proforma.

Procesul de validare a plății poate dura de la câteva minute la cateva zile în funcție de metoda de plată folosită. Cea mai rapidă metodă este plata cu cardul de debit/credit.
  • Pachete de Găzduire Web se livrează imediat, după validarea plății . O posibilă intârziere a accesări site-ului va putea exista din cauza timpului de propagare a setarilor domeniului.
  • VPS-urile sunt livrate între 2 și 5 minute după validarea plății.
  • Serverele dedicate sunt livrate între 2 și 5 minute după validarea plății, însă la unele servere pot exista întârzieri de până la o zi.
  • Serviciile marketing, web development și sys admin sunt livrate în funcție de complexitatea lor și de disponibilitatea personalului. Timpul de livrare va fi anunțat de consultantul care vă va procesa oferta.
Da, dupa achiționarea unui pachet de Găzduire Web vei primi pe email date de autenficare in  panelul de administrare, de unde vei putea instala simplu WordPress, Joomla, Drupal sau PrestaShop.
Da, dupa achiționarea unui pachet de Găzduire Web vei primi pe email date de autenficare in panelul de administrare, de unde vei putea accesa phpMyAdmin și vei putea crea useri și database-uri cu MySql Manager
Da opțiunea există la toate pachetele Găzduire Web SSD.
In functie de optiunea de plată selectată factura se emite lunar, trimestrial, semestrial, anual sau bianual. Pentru facturile lunare, ziua emiterii facturii proforme este cu 11 zile inainte de prima zi a urmatoarei luna. Daca luna are 30 de zile, factura proforma se va emite pe data de 19, iar in lunile cu 31 de zile factura se va emite pe data de 20.
Factura profomă are scadența pe data de 1 fiecărie luni și reprezintă contravaloarea servicilor de Găzduire Web din acea lună. Exemplu: pentru o factură proformă emisă pe 20 martie scadentă facturii este 1 mai, iar perioada serviciilor facturate este 1 mai - 30 mai.
În decursul a 10 zile, după data scadentă a facturii, veți primi 3 e-mail-uri pentru a vă reaminti să plătiți factura. Iar dacă după încă 3 zile factura nu fost platită serviciul de Gazduire Web va fi suspendat, astfel accesul la site-urile găzduite de serviciu va fi intrerupt.